Ook fotograaf van de maand worden?

Wil je meedingen naar de titel Fotograaf van de Maand, stuur dan je beste foto in via onderstaand formulier. Elke deelnemer mag maximaal negen foto's per maand inzenden. Ook als jouw foto niet tot de mooiste is gekozen, kan je jouw foto tegenkomen in een publicatie geïnitieerd door het Havenbedrijf!

最多 3 个文件。 | 大小限制 8 MB。 | 允许的类型:jpg, jpeg, png。
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

De Rotterdamse haven is in al zijn verscheidenheid fotogeniek. Van mooie vergezichten, tot innovatieve ontwikkelingen en van verrassende natuur tot de indrukwekkendste schepen. Wie de haven het mooiste in beeld weet te brengen wordt Fotograaf van de Maand. Elke maand kiest de redactie de beste, mooiste of leukste foto. De winnende fotograaf ontvangt een leuke attentie.

Voorwaarden

Let bij het fotograferen op je eigen veiligheid. Neem daarvoor alle (verkeers)richtlijnen in acht. Delen van het havengebied zijn voor bezoekers bovendien verboden terrein. Foto's waarvan het vermoeden bestaat dat ze niet vanaf openbaar toegankelijk gebied zijn genomen, komen niet in aanmerking voor deelname aan de wedstrijd en worden niet geplaatst. Hetzelfde geldt voor foto’s waarop persoonsgebonden informatie zichtbaar is, of foto’s gemaakt met behulp van een drone.

Met het inzenden van jouw foto geef je toestemming voor (kosteloos) gebruik in publicaties van of geïnitieerd door het Havenbedrijf Rotterdam N.V. Vanzelfsprekend wordt daarbij indien mogelijk jouw naam als fotograaf vermeld. Met jouw inzending(en) ga je akkoord met het verwerken van jouw persoonsgegevens. Deze worden uitsluitend gebruikt voor naamsvermelding bij publicatie van je foto(‘s) en de eventuele correspondentie over de fotowedstrijd.